XClusive Match


Weeldestraat 31/1-1 2381 Weelde
0489 454911 Klik om te bellen

Over XClusive Match

Relatiebureau XClusive Match: HET relatiebureau met méérwaarde!

De relatieconsulenten van XClusive Match begeleiden Singles in hun zoektocht naar een mooie vervullende liefdesrelatie. De intake is altijd vrijblijvend omdat we willen zien en voelen wie jij bent. Met vaste regelmaat krijg je als lid een uniek partnervoorstel wat zo diep mogelijk aansluit bij jouw partnerwensen.

De intake is vrijblijvend. De tarieven bieden ruimte voor maatwerk, met als basis het aantal haalbare matchvoorstellen. De betaling is altijd gespreid met gedurende het gehele jaar opzegmogelijkheden, zodat je niet aan ons vast blijft zitten als onze missie volbracht is en jij jouw XClusive Soulmate gevonden hebt.

We streven vanuit het XClusive Match team naar een mooie vertrouwensrelatie met ieder lid. Deze basis leggen we tijdens de intake om een zo helder mogelijk beeld van jou en jouw wensen te schetsen. Door de feedback die we krijgen over het verloop van jouw dates, stuurt het Team van XClusive Match vakkundig bij om te komen tot een hogere succesfactor. Verbinding vanuit je hart.... Dat is waar we voor gaan.

Foto's

XClusive Match in het kort

Zoekt naar

Man / vrouw
Vrouw / man

Tevens Mental Coaching

Ja

Tevens Relatietherapie

Ja

Onze locatie

XClusive Match


Weeldestraat 31/1-1 2381 Weelde
0489 454911 Klik om te bellen