Wanted Law Brugge


Gulden-Vlieslaan 28 8000 Brugge
050 440 630 Klik om te bellen

Over Wanted Law Brugge

Waarom is Wanted Law Brugge de beste keuze voor jou?

Zoek je een advocatenkantoor waar je niet bang bent om contact mee op te nemen? Een kantoor waar advocaten luisteren naar jouw probleem en helpen meedenken aan een oplossing op basis van jouw belangen. Al vanaf het eerste gesprek, geven we u een duidelijke indicatie van uw rechten en mogelijkheden. Op een open en transparante wijze denken we met u mee. We kiezen voor u de beste weg om het resultaat te bekomen, waarbij procedure meestal het laatste middel is. Heel veel kan opgelost worden via collaboratieve onderhandeling of bemiddeling.

Meer over Wanted Law Brugge:

Tientallen jaren gecombineerde ervaring, grondige dossierkennis, een creatieve open blik en de nodige dosis hardnekkigheid: graag stellen wij dit met ons allen binnen Wanted Law Brugge ter beschikking om u te ontzorgen. We vertalen graag uw wensen of bezorgdheden in een snelle, goede oplossing. Samen met u kijken wij hoe wij uw familiale of zakelijke belangen het best kunnen dienen: een tijdig advies, passende bijstand in onderhandelingen of bemiddeling, of via een gerechtelijke procedure als het moet. Ons streefdoel van begin tot einde is meerwaardecreatie en een maximale cliëntentevredenheid met uw belangen voor ogen. En dit zo laagdrempelig mogelijk!

Wat kan Wanted Law Brugge je bieden?

Hedendaags, creatief en grensverleggend. Een advocatenkantoor dat tegelijk klein en groot wil zijn. Laagdrempelig en kleinschalig, cliëntvriendelijk en betaalbaar, maar anderzijds mét alle voordelen van de schaalvergroting. Gewild door onze cliënten én onze medewerkers. Een plaats om samen met u de juiste oplossing voor uw juridische problemen te vinden!

Wie gingen je voor?

Lees hier wat onze klanten hebben ervaren: 

Wanted Law Brugge in het kort

Zoekt naar

Man / man
Man / vrouw
Vrouw / man
Vrouw / vrouw

Tevens echtscheidingsbemiddeling

Ja

Onze locatie

Logo Wanted Law Brugge

Wanted Law Brugge

Wanted Law Brugge


Gulden-Vlieslaan 28 8000 Brugge
050 440 630 Klik om te bellen