sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sint Pietersvliet 7
    2000 Antwerpen
  • 02 400 77 85
  • Website

Ciao Personal Matchmaking

Waarom is Ciao Personal Matchmaking de beste keuze voor jou?

Wat is jouw slogan? Persoonlijke matchmaking voor uitzonderlijke singles. Waarin verschil je als Bemiddelaar van andere bemiddelaars? Wij gaan volledig persoonlijk te werk, wij regelen van a tot z elke ontmoeting. In vergelijking met een gemiddelde bemiddelaar wisselen wij niet gewoon telefoonnummers uit maar regelen wij de volledige ontmoeting (een fijn restaurant, een romantische wandeling, een wine tasting...). Achteraf nemen wij ook altijd persoonlijk contact op met de klant om zijn ervaring te analyseren en deze te gebruiken voor het (eventueel) regelen van een volgende ontmoeting. Is jouw onderneming een plaatselijk begrip? Wij zijn heel gekend in Antwerpen, Gent en Leuven Waarom zijn jouw diensten of producten de ideale oplossing voor het 'probleem' van jouw klanten? Wij maken de date-ervaring voor singles enorm veel aangenamer en laagdrempeliger. Het enige wat zij moeten doen is genieten van hun ontmoeting. Het online zoeken, het selecteren en het regelen van de date dat nemen wij allemaal op ons.

Meer over Ciao Personal Matchmaking:

Welke rol vervul je of jouw werknemer(s) binnen het bedrijf? Wij werken met 5 matchmakers en een psycholoog/ seksuoloog. Ik (Heleen Van Oost) ben zaakvoerder van het bedrijf. Welke overtuigingen zijn de drijvende kracht achter jouw bedrijf? Ontmoetingen faciliteren tussen gelijkgestemde singles en de date-ervaring aangenaam maken. Waar staat jouw bedrijf voor? Persoonlijk, professioneel en integer. Wat wil je in de toekomst bereiken? Voor nog meer singles hun datingleven aangenamer maken en nog meer singles bijstaan in de zoektocht naar een fijne partner. Daarnaast ook onze service blijven verbeteren en optimaliseren.

Wat kan Ciao Personal Matchmaking je bieden?

Wat zijn de unieke verkooppunten of kwaliteiten van jouw producten of diensten? Zie hiervoor Wat zijn de voordelen van jouw producten of diensten voor jouw klanten? Veel persoonlijker en nog meer op maat gemaakt omdat we de hele ontmoeting van a tot z regelen tov een gewoon relatiebureau. Hoe wil je jouw producten of diensten presenteren aan jouw klanten? Op maat gemaakt, persoonlijk contact. Welke vorm van service wil je bieden aan jouw klanten? Relatiebemiddeling.

Wie gingen je voor?

Wie zijn jouw klanten precies en waar komen zij vandaan? Onze klanten zijn 30'ers 40'ers en 50'ers uit Vlaanderen. Waar streef je naar als het gaat om de ervaringen van jouw klanten? Dat zij het hele dating gebeuren terug als aangenaam ervaren en samen met ons hun droompartner vinden om hun leven mee te delen. Welk aspect van de service die je biedt waarderen jouw klanten het meeste? De op en top persoonlijke aanpak.Ciao Personal Matchmaking in het kort

AVR erkend:

Nee

Keurmerk Branchevereniging Erkende Relatiebureaus:

Nee

Tevens Mental Coaching:

Ja

Tevens echtscheidingsbemiddeling:

Nee

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Nee

Keurmerk Relatiebemiddeling:

Nee

Tevens Relatietherapie:

Nee

Zoekt naar

  • Man / man
  • Man / vrouw
  • Vrouw / man
  • Vrouw / vrouw