sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Filips de Goedelaan 11
    8000 Brugge
  • 050 32 07 07
  • Website

Advocatenkantoor Adverlaw

Waarom is Advocatenkantoor Adverlaw de beste keuze voor jou?

Streven naar bemiddeling en onderhandeling is wat bij Advocatenkantoor Adverlaw op de eerste plaats komt. Er wordt in ingezet op bemiddeling om een minnelijke regeling te bekomen tussen beide partijen. Door onderhandeling kan de kostprijs voor een gerechtelijke procedure gemeden worden. Kan de zaak niet via bemiddeling opgelost worden, vind alsnog een gerechtelijke procedure plaats. Onze advocaten en bemiddelaars bieden juridisch advies en staan u bij tijdens de gerechtelijke procedure. Advocatenbureau Adverlaw te Brugge behandelt een ruim aspect van het recht, waardoor wij specialisten hebben in verschillende rechtstakken die u, afhankelijk van uw conflict, kunnen adviseren naargelang hun rechtsdomein.

Meer over Advocatenkantoor Adverlaw:

We beschikken over een team aan juristen en advocaten die elk hun expertise bezitten en binnen elk juridisch domein hun vak voor 100% beheersen. Op basis van bemiddeling, onderhandeling en juridische raad proberen ze tot een minnelijke schikking te komen voor elk juridisch conflict.

Wat kan Advocatenkantoor Adverlaw je bieden?

Wij hebben advocaten in het verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, aannemingsrecht, bancairrecht, insolventierecht, personenrecht, familierecht, handelsrecht, economisch recht en strafrecht.Advocatenkantoor Adverlaw in het kort

AVR erkend:

Nee

Keurmerk Branchevereniging Erkende Relatiebureaus:

Nee

Tevens Mental Coaching:

Nee

Tevens echtscheidingsbemiddeling:

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Nee

Keurmerk Relatiebemiddeling:

Nee

Tevens Relatietherapie:

Nee