sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Keten 7
    2890 Puurs-Sint-Amands
  • 0474 210 797

Grietje Van Buggenhout

Waarom is Grietje Van Buggenhout de beste keuze voor jou?

Iedereen uit onze omgeving heeft een andere manier om conflicten op te lossen. Toch kan dit ervoor zorgen dat we versteend geraken in onze standpunten. Bemiddelen gaat voor mij over het creëren van een ruimte waarbinnen elke partij de kans krijgt om gehoord te worden, maar eveneens om zijn verhaal en gevoelens hierbij te tonen. Binnen deze ruimte kunnen partijen tot een duurzame oplossing komen. Het maken van afspraken en het zoeken naar oplossingen waar elk van de partijen zich in kan terugvinden, zijn niet alleen bouwstenen voor de eigen toekomst van elk van de partijen.

Wat kan Grietje Van Buggenhout je bieden?

Griet Van Buggenhout BVBA onder leiding van Grietje Van Buggenhout, notarieel juriste en erkend bemiddelaar, begeleidt cliënteel die op zoek zijn naar: hulp bij het invullen van de fiscale aangifte van nalatenschap; juridisch advies in verband met huwelijksvermogensrecht, erfrecht en erfbelasting, schenkbelasting en registratierechten; juridisch advies in verband met contracten; juridisch advies over familierecht, contractenrecht, het invullen van de fiscale aangifte van nalatenschap en de erfbelasting; een erkend bemiddelaar in familiale, sociale, burgerlijke en commerciële zaken.

Wie gingen je voor?

Vlotte en eerlijke afhandeling van jouw dossier met de nodige tijd die elke persoon nodig heeft.Grietje Van Buggenhout in het kort

AVR erkend:

Nee

Keurmerk Branchevereniging Erkende Relatiebureaus:

Nee

Tevens Mental Coaching:

Nee

Tevens echtscheidingsbemiddeling:

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Nee

Keurmerk Relatiebemiddeling:

Nee

Tevens Relatietherapie:

Nee

Zoekt naar

  • Man / man
  • Man / vrouw
  • Vrouw / man
  • Vrouw / vrouw